یزدفردا؛ رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان یزد اعلام کرد: مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه هیچ‌گونه حساب یا صفحه‌ای در شبکه‌های اجتماعی نداشته و تنها راه ارتباط با این مرکز شماره تلفن ۱۲۷ است.

به گزارش یزدفردا؛ ابوالفضل زارع با اشاره به انتشار صفحاتی در برخی از شبکه‌های اجتماعی با نام «حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه»، گفت: اخیراً مشاهده شده است که افرادی با سوءاستفاده از عنوان این مرکز، اقدام به جمع‌آوری اطلاعات و برقراری ارتباط با شهروندان در فضای مجازی کرده‌اند که در این خصوص لازم است تأکید شود که این صفحات جعلی بوده و هیچ ارتباطی با قوه قضاییه و مرکز حفاظت و اطلاعات ندارد.

زارع همچنین افزود: ارتباط رسمی با مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه تنها از طریق شماره تماس ۱۲۷ امکان‌پذیر است و همچنین صندوق‌هایی برای دریافت نامه‌ها و مکاتبات مردمی در محل دادگستری‌ها تعبیه شده است.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا